XO‘JALIK YURITUVCHI SUBʼEKTLARDA MHXS ASOSIDA TUZILGAN MOLIYAVIY NATIJALAR TO‘G‘RISIDAGI HISOBOTNI AXBOROT MANBAI SIFATIDAGI AFZALLIKLARI - Shohrux Ulug‘bek o‘g‘li, Sharofiddinov («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada BHMS va MHXS asosida tuzilgan moliyaviy natijalar to‘g‘risidagi hisobot shaklini asosiy farqlari bayon qilingan shuningdek moliyaviy natijalar to‘g‘risidagi hisobotni MHXS asosida yuritishning afzalliklari ko‘pligi tog‘risida xulosalar qilingan.