БЮДЖЕТ СОҲАСИНИ КОРРУПЦИЯДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ ВА ҲУҚУҚИЙ ЧОРАЛАРИ - Сайёра , Махмудова («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Мақолада бюджет соҳасини коррупциядан ҳимоя қилишнинг иқтисодий ва ҳуқуқий чоралари таҳлиллар асосида кенг ёритилган.