CHARM POYABZAL SANOATINING XOM-ASHYO ISHLAB CHIQARISH VA UNING ZAHIRA RESURSLARI - Guljahon Nuralyevna, Ashurova («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada charm poyabzal sanoatining xom-ashyo ishlab chiqarish jarayoni, jahon tajribasi, O‘zbekistonning mavjud resurslari, tarmoqning rivojlanish istiqbollari va strategik zaxira siyosati keng qamrovli tarzda yoritilgan. bozor iqtisodiyot sharoitida charm-poyabzal sanoat korxonalari sifat menejmenti tizimi boshqarish va uni rivojlanishiga ta`sir etuvchi omillar tahlil etilgan.