AKSIYADORLIK JAMIYATLARI BOSHQARUVIDA INNOVATSION USULLARNI JORIY ETISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Saodat Abdumo‘minovna, Ibragimova; Shohjahon Dilshod o‘g‘li, Muradov («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada aksiyadorlik jamiyatlari korporativ boshqaruv jarayonlariga innovatsion usullarni joriy etishning nazariy asoslari hamda ularning zamonaviy tendensiyalari tahlil qilingan, xorijiy va milliy tajribalar asosida korporativ boshqaruvning innovatsion yo‘nalishlari o‘rganilgan hamda ularning raqamli iqtisodiyot, ESG standartlari, intellektual texnologiyalar va Liderlik 4.0 metodologiyasi bilan uyg‘unligi ko‘rsatib berilgan, shuningdek, korporativ boshqaruvning rivojlanishida innovatsion tendensiyalardan samarali foydalanish bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.