ХОРИЖИЙ ТАЖРИБАЛАРГА АСОСАН ЯНГИ БАНК ХИЗМАТЛАРИНИ ЖОРИЙ ЭТИЛИШИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ НАТИЖАСИДА ТИЖОРАТ БАНКЛАРИНИ ХИЗМАТЛАР ЖОЗИБАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Абдулқуддус Абдилхатович, Умаров («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Илмий мақолада тижорат банкларида янги инновацион рақамли технологияларни қўллаш, инновацион фаолиятни ташкил этишдаги назарий асослари билан боғлиқ ҳолатлари кўриб чиқилган. Бундан ташқари, тижорат банклари томонидан аҳолига қулай бўлган тўлов хизматларини ишлаб чиқиш ва янада ривожлантириш.