VEB-TEXNOLOGIYAGA ASOSLANGAN BIR TURDAGI TOVAR ZAXIRALARINI BOSHQARISH VA AMALIY MASALALARNI OPTIMALLASHTIRISH - Shahlo Aliyar qizi, Abdullayeva («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu ish bir turdagi tovar zaxiralarini boshqarishni optimallashtirishga bag‘ishlangan. Zaxiralarni boshqarishning turli matematik modellari o‘rganildi va shu modellar uchun interaktiv veb-interfeyslar yaratildi. Jumladan ma’lum bir turdagi tovarlarga optimal buyurtma miqdorini aniqlash modeli uchun veb-interfeys yaratildi.