OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDA INVESTITSIYA SIYOSATI VA INVESTITSIYA DASTURLARINING IQTISODIY RIVOJLANISHDAGI OʻRNI - Abbosbek Erkinjon o‘g‘li. , Akbaraliyev («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada investitsiya siyosatining ilmiy-nazariy asoslari, milliy iqtisodiyot raqobatdoshligini oshirishda O‘zbekistonda investitsiya siyosati ustuvor yo‘nalishlarida tutgan o‘rni, ularning afzalliklari va kamchiliklari, milliy va jahon amaliyotida investitsiya yo‘nalishlarining holati tahlili, mavjud to‘siqlar va muammolar haqida atroflicha to‘xtalib o‘tilgan.