MAMLAKATIMIZDA KAPITAL BOZORINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Azizbek Nematovich, Xamzaev («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada mamlakatimiz aksiyadorlik jamiyatlarining aksiyalarini likvidligini oshirish, investitsiya faoliyatini takomillashtirish yo‘llari, shuningdek, uning afzalliklari tahlili va rivojlantirish istiqbollarini takomillashtirish haqida co‘z boradi. Shuningdek maqolada aksiyadorlik jamiyatlarining qimmatli qog‘ozlar bozoridagi investitsiya faoliyatini rivojlantirish istiqbollaridagi mavjud muammolar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha muallif yondashuvlari va takliflari keltirilgan.