AYOLLAR TADBIRKORLIGINI RIVOJLANTIRISH – ULAR BANDLIGINI TA’MINLASHNING ASOSI - Nargiza Anvarovna, Kamoldinova («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada ayollar tadbirkorligini rivojlantirish ular bandligini taʼminlashning strategik yoʻnalishi sifatida oʻrganilgan. Globallashuv sharoitida mehnat bozori transformatsiyasi va raqobatning kuchayishi bilan bogʻliq holda aholining ijtimoiy-demografik guruhlari, xususan, ayollarning iqtisodiy faolligini oshirish masalalari tahlil qilingan.