QURILISH MATERIALLARI BOZORI MOHIYATI VA UNING XUSUSIYATLARI - Zaxriddin Vasliddin o‘g‘li, Usubjonov («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada qurilish materiallari bozori va uning mohiyati yoritilgan. Qurilish materiallari bozoriga taʼsir etuvchi omillar tahlil etilgan va har bir omil tahlil etilgan. Qurilish materiallari bozorini rivojlantirish bo‘yicha xulosa va tavsiyalar ishlab chiqilgan.