ZAMONAVIY BOSHQARUV TIZIMI VA STRATEGIK BOSHQARUV HISOBI - Malika Botiraliyevna, Yusupova («YANGI O’ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Mazkur maqolada mamlakatimiz iqtisodiy rivojlanishining bugungi bosqichida shakllangan boshqaruv tizimi hamda uning strategik maqsadlarini roʻyobga chiqarish uchun xizmat qiluvchi strategik boshqaruv hisobi haqida yozilgan. Xususan, strategik boshqaruv hisobiga ehtiyoj tugʻilishi sabablari, uning oʻziga xos xususiyatlari, maqsadi, vazifalari yoritilgan.