BANK OMONATLARI BO‘YICHA MARKETING STRATEGIYALARI VA ULARNING REAL DAROMADLIKKA TA’SIRI. - D.N. , Baxtohunova («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada tijorat banklarining omonatchilarni jalb qilishda qo‘llaydigan marketing usullari, yuqori foiz stavkalari reklamasining real daromadlilikka ta’siri va mijozlar qaror qabul qilishida muhim bo‘lgan omillar tahlil qilindi. Shuningdek, omonatlar bo‘yicha reklama va real foiz stavkalari o‘rtasidagi tafovutlar, “yangi mijozlar bonusi”, kartalardagi sarf shartlari, premium xizmatlar kabi marketing vositalarining iqtisodiy mohiyati ko‘rsatildi. Omonatlar bo‘yicha ishonchlilikni oshirish tamoyillari bo‘yicha takliflar berilgan.