QISHLOQ XO‘JALIGIDA ISHLAB CHIQARISHNI BARQAROR RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI - Akmal Choriyevich , Boboyev («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada ishlab chiqarish tarmoqlarini tarkibiy o‘zgartirishlarni chuqurlashtirish, barqaror va samarali rivojlanib borishini ta’minlash asosida aholini iste’mol mahsulotlariga bo‘lgan xavfsizligini ta’minlash, xomashyo mahsulotlari asosida uni qayta ishlab chiqarish sanoati talablarini sifatli mahsulotlar bilan ta’minlab, tashqi bozorga eksport qilish shuningdek, qishloq xo‘jaligida ishlab chiqarishni barqaror rivojlantirish yo‘nalishlari keltirilgan.