MAHALLIY XOMASHYO BAZASIGA EGA SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSIYA SAMARADORLIGINI BELGILOVCHI OMILLAR VA ULARNI OSHIRISHNING VERTIKAL INTEGRATSIYA ASOSIDAGI OPTIMALLASHTIRILGAN MODELI - Shodiya Sobir qizi , Qayumova («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada mahalliy xomashyo bazasiga ega sanoat korxonalarida investitsiya samaradorligini belgilovchi omillar tizimli yondashuv asosida tahlil qilinadi hamda vertikal integratsiya jarayonining investitsion natijalarni oshirishdagi roli ilmiy asosda ochib beriladi.