RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA ENGIL SANOAT KORXONALARIDA MEHNAT UNUMDORLIGINI OSHIRISH MEXANIZMLARI - Nemat Xamidovich, Saidaxmedov («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston engil sanoat korxonalarida mehnat unumdorligini oshirishning zamonaviy yo‘nalishlari, xususan raqamli texnologiyalar, avtomatlashtirilgan boshqaruv tizimlari va innovatsion ishlab chiqarish yechimlarining ahamiyati tahlil qilinadi. Tahlillar Stat.uz ko‘rsatkichlari va so‘nggi uch yillik iqtisodiy islohotlar natijalari va tikuvchilik sanoatida faoliyat yurituvchim“Milana Textile” korhonasida olib borilgan tatqiqotlar asosida olib borilgan.