SANOAT KORXONALARIDA REKLAMA FAOLIYATI SAMARADORLIGINI ANIQLASHNING USLUBIY JIHATLARI - Zamira Salijanovna, Umurzakova («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida reklama faoliyati samaradorligini baholashning nazariy va amaliy yondashuvlari tahlil qilinadi. Reklama strategiyasining korxona marketing natijalariga ta’siri, samaradorlik koʻrsatkichlarini aniqlash metodlari hamda iqtisodiy-analitik baholash usullari yoritiladi. Shuningdek, reklama investitsiyalarining qaytimi, brend taniqliligi va bozor ulushidagi oʻzgarishlarni baholash mezonlari taklif etiladi.