FUTBOL MAKTABLARIMIZ RIVOJLANISHIDA XORIJ MAMLAKATLARI MENEJMENTI VA MARKETINGI TAJRIBASI - Oybek Tursunmuratovich, Xolmuratov («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada futbol maktablari faoliyatini takomillashtirishda xorij tajribasining ahamiyati tahlil qilinadi. Rivojlangan davlatlar futbol infratuzilmasi, boshqaruv modeli va marketing yondashuvlari o‘rganilib, ularning mahalliy futbol maktablariga moslashtirish imkoniyatlari baholanadi. Shuningdek, isteʼdodlarni aniqlash, resurslarni boshqarish va brending strategiyalarini kuchaytirish bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqiladi.