ТАДБИРКОРЛИК СОҲАСИДА КОРРУПЦИЯНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШ АМАЛИЁТИНИНГ БУГУНГИ ҲОЛАТИ ТАҲЛИЛИ. - Камола , Кабилова («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Мақолада тадбиркорлик соҳасида коррупциянинг олдини олиш амалиётининг бугунги ҳолати таҳлиллар асосида кенг ёритилган.