ОЛИЙ ТАЪЛИМДА КОРРУПЦИЯГА ЎРИН БЎЛМАСЛИГИ КЕРАК! - Фаррух , Гайбуллаев («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Мазкур мақолада Ўзбекистон 0лий таълим тизимида коррупцияга ўрин бўлмаслиги масаласига доир муаллифлик ёндашувлари ёритилган