ТИНЧЛИК ВА ХАВФСИЗЛИК — БАРҚАРОРЛИК, ИҚТИСОДИЙ ЎСИШ ВА ФАРОВОНЛИК ГАРОВИ - Ҳабибулла , Ахмедов («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Мақолада тинчлик ва хавфсизлик — барқарорлик, иқтисодий ўсиш ва фаровонлик гарови эканли масаласи таҳлил қилинган.