MAHALLIY BYUDJETLAR BARQARORLIGI — IJTIMOIY HIMOYA TIZIMINI MUSTAHKAMLASH OMILI SIFATIDA - X.I., Boyev; B.B., Adilov («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada mahallalarda aholini moliyaviy qoʻllab-quvvatlash orqali kambagʻallikni kamaytirish hamda aholini farovonligini oshirishda turli moliyaviy homiylik qiluvchi manbalarni koʻpaytirib borish haqida fikrlar bildirilgan.