TO‘QIMACHILIK SANOATI KORXONALAR FAOLIYATI SAMARADORLIKNI MONITORING QILISHNING AHAMIYATI. - Sherzod Solijonovich, Maxsudov («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Mazkur maqolada, faoliyat samaradorligini boshqarish jarayoni, toʻqimachilik korxonalarida faoliyat samadorligini boshqarish, klaster modelini qoʻllash, korxonalarini barqaror rivojlanishi, tayyor ipak gazlama, tirikotaj buyumlari, ip yigirish liniyalarini raqamlashtirish, monitoringni olib borish maqsadi, monitoringni meʼyori, monitoringni tashkil etilishi, maʼlumotlarni toʻplash va qayta ishlash, monitoring natijalari, toʻqimachilik korxonalarida monitoring tizimini, korxonalarda mehnat salohiyati, toʻqimachilik korxonalarida asosiy va aylanma mablagʻlari ilmiy va nazariy tomondan yoritib berilgan.