XALQARO DARAJADA SIFAT MENEJMENTI VA ISO STANDARTLARINI RIVOJLANISH TENDENSIYALARI TAHLILI - Ilhomjon Yuldashevich, Umarov («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada xalqaro darajada sifat menejmenti va iso standartlarini rivojlanish tendensiyalari tahlili yoritilgan. Sifat menejmentini korxonalar tomonidan qo‘llanilayotgan tizimlari xalqaro standartlar orqali takomillashtirish aniqlangan.