ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА РАҚОБАТ МУҲИТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ МОЛИЯВИЙ РЕСУРСЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ АҲАМИЯТИ - Салим Мамарасулович, Дусанов («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Мақолада таълим тизимида рақобат муҳити, молиявий ресурслар, молиялаштириш масалалалари, муаммолари ҳамда унинг аҳамияти кўрсатиб ўтилган. Шу билан бир қаторда таълим муассасаларида рақобат муҳитини ривожлантиришда молиявий ресурсларнинг аҳамияти, ўрни ва самарадорлиги, молиялаштиришнинг янги моделларини амалиётга жорий этиш асосларига таҳлилий ёндашувлар келтирилган.