RAQAMLI BIZNES VA ELEKTRON TIJORATNI SOLIQQA TORTISHNING DOLZARB MASALALARI VA YECHIMLARI - Ilhomjon Ihvoldinovich, Tojiboyev («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Mazkur maqolada raqamli biznes va elektron tijoratni soliqqa tortishning dolzarb muammolari va ularni tartibga solishning samarali usullari tahlil qilinadi. Maqolada raqamli savdo sub’ektlarining soliq majburiyatlarini aniqlash, monitoring qilish va firibgarlik holatlarini kamaytirish bo‘yicha zamonaviy texnologiyalar va qonunchilik yechimlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, global va mahalliy tajribalar solishtiriladi va tavsiyalar ishlab chiqiladi.