O‘ZBEKISTONNING INVESTISION IMKONIYATLARI: ASOSIY TENDENSIYA VA NATIJALAR - Baxadir Safaraliyevich, Mamatov («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Maqolada O‘zbekistonning investitsiya imkoniyatlari o‘rganilgan, tavsiflangan va unday foydalanishning ahamiyati yoritilgan. 2021-2025-yillarda asosiy kapitalga yo‘naltirilgan investitsiyalar dinamikasi hamda asosiy kapitalga yo‘naltirigan xorijiy investitsiya va kreditlar hajmi tahlil qilingan va ularning o‘zgarish dinamikasi bo‘yicha ilmiy asoslangan xulosalar shakllantirilgan.