ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШДА КИЧИК БИЗНЕС ФАОЛИЯТИ ЭКОТИЗИМИНИНГ РОЛИ - Жасур Жўрақулович, Очилов («YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTI», 2026)
Мақолада кичик бизнес ва тадбиркорлик фаолиятининг ижтимоий-иқтисодий ривожланишдаги ўрни замонавий назарий ёндашувлар асосида комплекс таҳлил этилган. Тадқиқотда тадбиркорлик экотизими ва геотизими тушунчалари тизимлар назарияси ва эволюцион иқтисодий ёндашувлар асосида фарқланиб, уларнинг ҳудудий барқарорлик, инновацион фаоллик ҳамда юқори технологияли бизнесни ривожлантиришдаги аҳамияти очиб берилган.